STYRKEMASKINER

APM Power Equipment av APM Sport AB

Free-weight-1
marbo sport logotyp

Home-series

Semi professionals series

Professional series

Free weight series

Home-serien

Home-serien från Marbo Sport är konstruerad för den kräsne hemmaanvändaren och kan även användas i mindre gym eller föreningsanläggningar. Home-serien har samma gedigna konstruktion som sina stora syskon Semi pro och professional series, men något mindre proportioner för att ta upp mindre plats. Maskinerna i Home Series kommer att ge dig en mycket bra upplevelse i din träning under lång tid framöver.

Semi Pro Series

Semi Pro-serien från Marbo Sport är ett mellansteg mellan Home Series och Professional Series,

Semi Pro Series är utvecklad för att vara instegsmodellen för mellanstora gym som har en krävande kundkrets.
Serien passar även för större idrottslag som har egna gym.Semi Pro Serien är riktig ”value for money” med god prestanda.

Free Weight Series

Free Weight-serien från Marbo Sport är hjälpmedel och maskiner för träning med fria vikter. Dessa  maskiner har vi konstruerat från grunden för att kunna ge dig som utövare maximal utveckling i din träning och för att kunna minimera riskerna i träning med fria vikter.
Free Weight-maskinerna har en mycket robust och tålig konstruktion för långvarig användning på ditt gym.

Professional Series

Professional Series från Marbo Sport är ”Top Of The Line”-produkter för användare som ställer stora krav på kvalitet och driftsäkerhet. Den här serien är det självklara valet för de som jobbar med tunga vikter och mängder av reps och vet vad man vill ha ut av sina maskiner.

Vi tillverkar alla maskiner på ett fackmannamässigt sätt och uteslutande
inom EU

PBA series

Designa din maskin enligt dina egna önskemål! Individuell anpassningsmöjliget

Teknisk parameter 
Robust design – också för träning under mycket hög belastning
God kvalitet – skapad för långvarigt bruk
Skräddarsydda produkter

BRETT SORTIMENT I PBA-SERIEN

Välj i vårt stora utbud bland över 150 styrketräningsmaskiner, torn, kabeldrag, bänkar, räcken och viktmaskiner och designa maskinen enligt dina egna önskemål. Bland annat har du möjlighet att bestämma  färg på ramen och stoppningen samt tjockleken på stålramen.
Här kan du få maskiner som klarar över 1000 kg och mer.

För att vi på bästa sätt ska kunna uppfylla dina önskemål tillverkar vi produkten endast på basis av en bindande beställning – och därför har vi inga maskiner på lager.

Semi-pro-1
APM Sport AB tillverkar/designar skräddarsydda träningsmaskiner till rimliga priser.
APM Power Equipment’s maskiner har en robust och stabil konstruktion, så att en säker träning garanteras även under mycket hög belastning. Våra produkter är tillverkade för att klara långvarigt bruk, vilket gör dem perfekta för såväl gym,
föreningar, skolor och hotel
Pro 1

SKRÄDDARSYDDA PRODUKTER

Vi kan även tillverka skräddarsydda produkter och uppfylla önskemål om tekniska parametrar. Våra kunniga ingenjörer fixar alla ändringar eller tillägg åt dig. Vi uppfyller också gärna dina önskemål baserade på en färdig skiss.

Kontakta oss direkt och låt oss skapa din önskemaskin!